Lars Smit

Business Manager

Ik ben Lars Smit en heb in samenwerking met Patrick Avontuur Flex and Famous in 2013 opgericht. Zelf was ik 11 jaar werkzaam bij Avontuur Thema Vormgevers als operationeel manager. Ik plande de projecten met personeel, transport en materieel in en zorgde dat de projecten netjes werden afgerond bij de opdrachtgevers.

 

Als managing partner van Flex and Famous, zorg ik voor nieuwe opdrachtgevers waar het flexibele team van Flex and Famous aan de slag kan. Ik ben ook veel op de werkvloer te vinden en weet goed wat er speelt. Daardoor kan ik de juiste mensen op de juiste plek inzetten. In de laatste jaren is het bedrijf gegroeid, waar wij als team natuurlijk erg trots op zijn.

 

Wij zijn gespecialiseerd in uitzendwerk waar mijn collega Leonie zich voornamelijk mee bezig houdt. Onze afdeling projecten neemt projecten aan tegen een vooraf bepaalde fixed price.

 

In mijn spaarzame vrije tijd ga ik graag met mijn gezin op pad. Door mijn brede netwerk wordt ik in mijn vrije tijd vaak nog geconfronteerd met mijn werk, maar dit hoort erbij wanneer je een bedrijf runt. Ik haal er ook veel energie uit en zie Flex and Famous graag doorgroeien naar een volgend level!