‘Elke klus is een optreden. Het is aan jezelf hoe je optreedt en hoe je daarvoor beloond wordt.’

Over ons

Dit is kort samengevat hoe Avontuur Flex & Famous in elkaar zit. Met het uitzendbureau vervult Avontuur een eigen behoefte en die van opdrachtgevers. Avontuur Thema Vormgevers was vroeger erg veel tijd kwijt aan het werven van nieuwe mensen voor de piektijden die we helaas na de drukke periode weer moesten laten gaan. Tijdens piektijden werd 150 man ingezet ten opzichte van 20 man in de rustigere perioden. Hierdoor is een flexibele poule medewerkers ontstaan. We hebben een groot bestand van goed personeel weten te creëren die het hele jaar flexibel ingezet kan worden, ook bij externe opdrachtgevers.

 

Wij besteden veel tijd in de voorselectie om de gedreven en gemotiveerde mensen eruit te halen. Door de inzet op onze eigen klussen, weten we precies wat voor vlees we in de kuip hebben.


Onze medewerkers halen hun werkmotivatie niet uit uren maken, maar juist uit een goede werksfeer en betrokken worden in het werk. Daar krijg je gemotiveerde en gedreven mensen van. Ze willen voldoening uit hun werk halen. We kiezen voor een systeem met flexibele beloningen. Onze opdrachtgevers kunnen ervoor kiezen een prestatieloon te betalen. Zo betaal je echt voor de inzet van werknemers.

 

Daarnaast richten wij ons op projectmanagement. Voor een fixed price organiseren wij uw project van het concept tot en met de uitvoering. Met ons grote netwerk zijn de beste leveranciers en specialisten binnen handbereik. Werken tegen een fixed price is maatwerk. Uw wensen zijn leidend en wij zorgen voor de rest. Dankzij vele disciplines, vaste aanneemsom en onderhoudsmanagement, ontzorgen wij de klant. De afdeling projecten houdt zich veel bezig met werken op hoogte, zoals het plaatsen van zonnepanelen, reclame uitingen voor grafische bedrijven en werkzaamheden op evenementen. Wij werken nauw samen met onze collega bedrijven Avontuur Thema Vormgevers en Soulmates Interactive.

 

Ingeplande of ad hoc klussen, wij staan altijd tot uw beschikking.

Even voorstellen...