Ben je het binnen zitten ook beu? Werk dan met ons mee aan diverse projecten; Medewerker stenenzager


Voor een bedrijf in Breezand zijn we op zoek naar medewerkers die het voorbereidende werk voor stratenmakers willen doen. Ook kun je stenen en beton voorbewerken voor de uiteindelijke werkzaamheden op locatie. Lijkt het je leuk om op diverse projecten werkzaam te zijn en later te kunnen vertellen dat jij dat hebt gemaakt; wellicht is deze vacature iets voor jou:

Medewerker stenenzagerij/ ondersteuner van stratenmaker

Be Flex, get Famous!…dát is waar Avontuur Flex&Famous voor gaat. Jij ziet iedere klus als een optreden en je wilt dat mensen je onthouden. Je zet je graag in voor een opdrachtgever en haalt voldoening uit een goed verlopen klus. Uiteraard wil je wel een beloning voor jouw prestaties. Jij ziet het leven als een feest en werken hoort daar bij. Met jouw positieve instelling krijg je het hele team mee; waar je ook werkt.

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever uit Breezand zijn we op zoek naar een fulltime stenenzager/ ondersteuner van de stratenmaker. De stenen van bv stoepen, worden in de juiste maat gezaagd, zodat de stratenmaker de lastige hoeken van een straat kan straten. Ook worden stenen aangereikt en de bouwplaats opgeruimd. Momenteel wordt er ook veel op windmolenparken gewerkt om de betonnen delen te plaatsen om de windmolens.

De verschillende projecten worden in Amsterdam, Middenmeer en Breezand uitgevoerd. Aangezien er ook collega's in West-friesland woonachtig zijn zijn we op zoek naar kandidaten uit de regio West-friesland/Breezand.

Wanneer je een aanpakker bent met basis technisch inzicht en rijbewijs, komen we graag met je in contact.

Functie-eisen

- Fysiek sterk en gezond

- Flexibel

- Je vind het belangrijk om afspraken na te komen en op tijd te zijn

- Je bent in bezit van VCA

Arbeidsvoorwaarden

ABU CAO, Je krijgt allereerst een uitzendovereenkomst. Bij gebleken geschiktheid zal de functie voor langere tijd zijn met doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Stuur een korte motivatie en cv per email naar info@flexandfamous.nl. Contactpersoon Leonie Borgemeester 06-30267912