Zorg jij voor licht in donkere dagen? Montagemedewerker wintersfeerverlichting gezocht


Vanaf eind september 2020 gaan wij ons volop inzetten om de steden, winkelcentra en bedrijven van mooie sfeervolle wintersfeerverlichting te voorzien. Vind je het leuk om deel uit te maken van een gezellig team die mooie projecten gaat realiseren? Wellicht is de onderstaande vacature iets voor jou:

Aanpakkers met technisch inzicht/ Montagemedewerker wintersfeerverlichting

Be Flex, get Famous!…dát is waar Avontuur Flex&Famous voor gaat. Jij ziet iedere klus als een optreden en je wilt dat mensen je onthouden. Je zet je graag in voor een opdrachtgever en haalt voldoening uit een goed verlopen klus. Uiteraard wil je wel een beloning voor jouw prestaties. Jij ziet het leven als een feest en werken hoort daar bij. Met jouw positieve instelling krijg je het hele team mee; waar je ook werkt.

Functieomschrijving

Wij zoeken aanpakkers met technisch inzicht voor diverse montage klussen. In de winterperiode (okt-jan) zal het de montage en demontage van wintersfeerverlichting en decoratiemateriaal zijn. Daarnaast monteren we ledverlichting in tv-studios (the Voice, miljoenenjacht, 1 tegen 100 enz). Het plaatsen van zonnepanelen kan, bij gebleken geschiktheid, tevens tot de werkzaamheden horen. Het werk is divers en zal ‘ on the job’ worden aangeleerd.

Je hoeft geen specifieke opleiding of ervaring te hebben, zolang je maar technisch inzicht hebt (bv handig bent met klussen).

Belangrijk is: op tijd komen en lekker willen werken met een afwisselend team.

Functie-eisen

- Je vindt het leuk om in teamverband te werken, maar bent ook in staat om zelfstandig projecten uit te voeren.

- Omdat je op locatie werkt, is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt.

- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je vindt het ook geen probleem om af en toe in het weekend, in de avonduren of nachtelijke uurtjes te werken.

- Je bent zeer leergierig.

- Je hebt basis technische kennis en geen hoogtevrees

- VCA is een pre

Arbeidsvoorwaarden

ABU CAO. Je zult allereerst een uitzendovereenkomst krijgen en bij gebleken geschiktheid is de functie voor langere tijd met doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Stuur een korte motivatie en cv per email naar info@flexandfamous.nl. Of bel naar onderstaand telefoonnummer. Contactpersoon Leonie Borgemeester 06-30267912