Afwisselende Bijbaan/ vakantiebaan

Be Flex, get Famous!…dát is waar Avontuur Flex&Famous voor gaat. Jij ziet iedere klus als een optreden en je wilt dat mensen je onthouden. Je zet je graag in voor een opdrachtgever en haalt voldoening uit een goed verlopen klus. Uiteraard wil je wel een beloning voor jouw prestaties. Jij ziet het leven als een feest en werken hoort daar bij. Met jouw positieve instelling krijg je het hele team mee; waar je ook werkt.

 

Functieomschrijving
Voor diverse opdrachtgevers en onze eigen werkzaamheden zijn we op zoek naar versterking. Werken bij Flex and Famous is zeer afwisselend. De functie is een combinatie van de volgende werkzaamheden: montagemedewerker led verlichting in tv studio's, hulp zonnepanelen monteur, hulp stratenmaker in Amsterdam, Tentenbouwer op festivals in Alkmaar, Magazijnwerk, Airco's schoonmaken in kantoorgebouwen en allerlei eenvoudig technisch montagewerk. Hou je van afwisseling? dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Functie-eisen

- Je vindt het leuk om in teamverband te werken

- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je vindt het ook geen probleem om af en toe in het weekend of in de avonduren te werken

- Je bent zeer leergierig, flexibel en een aanpakker.

- Je hebt basis technische kennis (privé opgedaan of op school) en geen hoogtevrees

- Je komt je afspraken na en bent goed in de communicatie (reageren op berichten of telefoon)
- Rijbewijs B is een pre
- Goede beheersing van de Nederlandse taal

 

Arbeidsvoorwaarden

ABU CAO
 

Sollicitatieprocedure

Stuur een korte motivatie en cv per email naar info@flexandfamous.nl.

Contactpersoon
Leonie Borgemeester
06-30267912