Ben jij flexibel en heb je een gezonde dosis werklust? Wij hebben werk voor jou!  Bekijk hier onze vacatures...

Heeft u een evenement of project? Wij hebben uw personeel! Daarnaast verzorgt Flex & Famous uw projectmanagement tegen een fixed price. Van het conceptontwikkeling tot en met de uitvoering verzorgen wij uw event- of projectmanagement. Met ons grote netwerk  zijn de beste leveranciers en specialisten binnen handbereik. Flex & Famous brengt uw  onderneming in beweging en staat te allen tijde voor u klaar.

Decoratie & verlichting

Met diverse jaren ervaring in (wintersfeer)decoratie en verlichting, is Flex & Famous de aangewezen partij om in te zetten voor de aankleding van uw evenement. Het project kan vanaf het moment van ontwerp tot de uitvoering met u opgepakt worden. Met de adviezen vanuit Flex and Famous kunt u uw evenement naar uw wensen, realiseerbaar en betaalbaar laten decoreren.

Montagewerk

Montagewerk vergt tijd en kennis van specialisten. Een voorbeeld van een recente montageklus is een groot doek plaatsen aan de Grote Kerk in Hoorn. Onze specialisten dienden rekening te houden met het monumentale pand en er werd op 20 meter hoogte gewerkt.

Evenementen

Binnen de evenementen-branche zijn een diversiteit aan werkzaamheden. Flex and Famous levert inzet vanaf de opbouw tot de aankleding van het evenement. In opdracht van Monumental Productions hebben we 3 poorten gebouwd op het terrein van Awakenings Festival. Daarnaast bouwen wij podia op, leveren goederen af op het festival terrein of plaatsen hekwerk. Het plaatsen van doeken in de layer constructie of kroonluchters in een festivaltent is geen probleem. Wij hebben gecertificeerd personeel met ervaring in het werken op hoogte en klimervaring in de layer constructies.

Retail projecten

Winkelen is niet alleen het kopen van producten maar kan ook een beleving op zich zijn. Flex and Famous voert retail projecten uit wat uw winkel of winkelcentrum aantrekkelijk maakt om te bezoeken. In Citymall te Almere leveren wij een kindertreintje inclusief bestuurders. Ook verzorgen wij de seizoensaankleding van winkelcentra of plaatsen bedrijfslogo's op panden. Bij leegstand van een winkelfiliaal zorgen wij voor een passende aankleding om de algehele sfeer in het winkelcentrum te verbeteren.

Heeft u zelf een project wat u wilt uitbesteden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij verzorgen uw project van A tot Z. Dit biedt u totale ontzorging. Wij kunnen ons presenteren vanuit uw bedrijf. We geven u een fixed prijs.